Over Biopack

Wat achtergrond

Ons bedrijf is gestart in de jaren tachtig als het familiebedrijf Hoornaert Landbouwproducten, gespecialiseerd in hooi en stro. In 1992 maakten we de weloverwogen overstap naar de verpakkingswereld. 

Bio Pack is gestart als pionier in milieuvriendelijke verpakkingen! Het eerste product was een papieren zakje gevuld met stro. Dit werd als buffermateriaal gebruikt sectoren zoals de elektronica- en farmaceuticasector. Bio Pack profileerde zich toen al (in 1992!) als de pionier in de groene verpakkingen en als dé firma die 100% natuurlijke materialen aanbiedt.

De afzetvolumes waren nog beperkt & de functionaliteit van de bio verpakkingen van toen was niet te vergelijken met de producten van nu. Het gamma werd daarom organisch uitgebreid met zowel groene en ook conventionele verpakkingen. Toen we in 2002 een webshop lanceerden kozen we voor de naam ePacking, die het brede bio én conventionele gamma omvat.

  

En vandaag?

We hebben 2 merken en webshops:

ePacking omvat het volledige gamma! Op de ePacking webshop vind je dan ook ons totaalaanbod: zowel de conventionele verpakkingen als de groene verpakkingen. Die kan je trouwens herkennen aan het groene nootje.

Bio Pack is onze specialisatie en omvat groene verpakkingen: 100% gemaakt van plantaardige grondstoffen en bovendien composteerbaar. De Bio Pack webshop biedt een mooi overzicht van onze groene verpakkingen. Klik hier om meer info over onze groene verpakkingen.

  

Onze visie

Met ePacking - Bio Pack maken we het verschil door onze blauw-groene aanpak: streven naar een 100% groene verpakking. We willen conventionele verpakkingen zo veel als mogelijk en economisch verantwoord te vervangen door groene verpakkingen.

KLANTGERICHT
We staan garant voor een kwalitatief en kostenbewust aanbod, telkens met focus op de behoeften van de klant.

VOORUITSTREVEND
We houden de markt nauwlettend in de gaten en kiezen bewust voor innovatie, creativiteit en continue uitbreiding van ons assortiment, met een sterke focus op ecologie.

TOTAALOPLOSSING
Jouw one-stop-shop met een uitgebreid aanbod en een oplossing voor elke vraag.