Blauw - Groen Verpakken

Met ePacking - Bio Pack maken we het verschil door onze blauw-groene aanpak: streven naar een 100% groene verpakking.

We willen conventionele verpakkingen, dit zijn blauwe verpakkingen, zo veel als mogelijk en economisch verantwoord te vervangen door groene verpakkingen.

Klik hier voor meer info over groene verpakkingen.

blauw-groen

ePacking is jouw betrouwbare partner in verpakkingen en staat garant voor een totaaloplossing: van kartonnen dozen, opvulchips en kleefband tot bekers, bordjes, zakken … Elk bedrijf kan bij ons terecht. Wij zoeken samen met jou de beste verpakking voor je product!

Bio Pack omvat ons snelgroeiend en uitgebreid assortiment milieuvriendelijke verpakkingen. We specialiseren ons in verpakkingen 100% gemaakt van plantaardige grondstoffen en bovendien volledig composteerbaar! Wist je trouwens dat wij al sinds 1992 reeds bezig zijn met bio verpakkingen?

Onze beide webshops zijn het kloppend hart van onze communicatie. Hierbij staat Bio Pack garant voor een heldere, eerlijke en realistische communicatie. We beseffen dat het gebruik van uitsluitend "groene" verpakkingen vaak nog niet mogelijk is, soms door technische redenen, maar vaak is het gewoon (nog) even economisch niet haalbaar.

Go green, but no green washing!

 

Wij zijn lid van: