Nieuwe producten

In de kijker

Standaard verpakkingen voor industrieStandaard verpakkingen voor industrie
Drank & Voeding VerpakkingenDrank & Voeding Verpakkingen
Zakken & DraagtassenZakken & Draagtassen
Sector VerpakkingenSector Verpakkingen
Personalisatie en bedrukkingen van verpakkingenPersonalisatie en bedrukkingen van verpakkingen
ePacking VerpakkingenePacking Verpakkingen

Blauw-groen verpakken

Blauw-groen verpakken

  • Blauwe verpakkingen
  • economisch-verantwoord
  • vervangen door een
  • 100% groene verpakking
Bezoek ons inspiratiecentrum

Bezoek ons inspiratiecentrum

  • Onze verpakkingen bekijken,
  • uittesten of je laten inspireren?
  • Krijg persoonlijk advies!
  • Inspiratiecentrum in Gistel

Bio Pack: groene verpakkingen, natuurlijk!

Bio Pack biedt duurzame & milieuvriendelijke verpakkingen en disposables aan. In ons Bio Pack gamma vind je zowel 100% composteerbare disposables (gemaakt zijn van plantaardige grondstoffen), recycleerbare als herbruikbare producten. 

Wist je dat wij al sinds 1992 de marktleider zijn in bio verpakkingen? Met onze 30 jaar ervaring en grondige kennis van de verschillende bio-materialen helpen we bedrijven omschakelen naar groene verpakkingen. De consument wordt steeds kritischer wanneer het gaat om (plastic) verpakkingen. Onze bio verpakkingen zijn hier de perfecte oplossing voor en wij gidsen je graag door de vele verschillende opties.

Onze milieuvriendelijke verpakkingen selecteren wij of ontwerpen wij zelf met oog voor mens en milieu. We werken aan een toekomst zonder plastic door samen duurzame ervaringen te creëren en je te helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor je gelegenheid, evenement of concept op het gebied van duurzame  verpakkingen en disposables.

Welke verpakkingen?

In onze rubriek standaard verpakkingen vind je alles wat je nodig hebt om je product veilig en verzorgd bij de klant af te leveren, behalve de vrachtwagen en chauffeur!

Met onze drank & voeding verpakkingen presenteer je gerechten en drankjes op een stijlvolle en smaakvolle manier. Ideaal voor evenementen en meeneemgerechten.

Maak indruk met onze stevige & elegante zakken en draagtassen. Voor elk product of toepassing het geschikte zakje!

Wie kan bij ons terecht?

Bedrijven uit alle sectoren hebben specifieke sector verpakkingen nodig. Of je nu een webshop, slager, chocolatier, boetiek, foodtruck of bijvoorbeeld apotheker bent. Wij bieden een totaaloplossing met bio verpakkingen voor elke sector.

Personalisatie & verpakkingen op maat

Verpakkingen zijn een prachtig marketing instrument voor je bedrijf. We zijn bijzonder sterk in de personalisatie van verpakkingen! Je eigen logo of print op een draagtas, drinkbeker, kartonnen doos, kleefband, ...? Daar zorgen wij voor.

De meeste van onze verpakkingen kunnen wij met jouw print voorzien. Neem een kijkje op ons gamma voor personalisatie of contacteer ons team als je nog een andere verpakking zoekt.

ePacking

Heb je toch een bepaalde verpakking niet teruggevonden? Mogelijk bestaat dit nog niet in een ecologische versie. Neem een kijkje op de webshop ePacking waar je zowel bio als conventionele verpakkingen terugvindt. Onze groene Bio Pack verpakkingen herken je bij ePacking aan het groene nootje.

Benieuwd naar meer?

Plan je bezoek aan ons inspiratiecentrum in Gistel en krijg persoonlijk advies. Eén van onze verpakkingscoaches gidst je met veel plezier door ons uitgebreide aanbod.