ePacking emballage</a>





Sacs à fenêtre promotionels

Votre sac personnalisé en quelques secondes! Avec notre sac à fenêtre vous créez dans clin d'oeil votre propre sac personnalisé. Ces sacs contiennent une fenêtre tr...
Lisez plus de Sacs à fenêtre promotionels →

Plats en mousse polystyrène (EPS) operculables

Linfresh : ravier barrière multi- couche en EPS Le plat barrière Linfresh améliore la performance des systèmes d'emballage MAP ( emballage sous atmosphère modifiée ...
Lisez plus de Plats en mousse polystyrène (EPS) operculables →

Conteneurs mousse ronds avec couvercle séparé

Emballages à emporter pour 'lunch on the road'! Cet emballage, avec une couche de mousse très isolante, garde vos repas sur la température idéale, que ce soit froid...
Lisez plus de Conteneurs mousse ronds avec couvercle séparé →

Caisses à paroi épaisse

Caisses à paroi épaisse Un large assortiment de boîtes thermo-isolantes destinées à l'industrie alimentaire, biologique, pharmaceutique et beaucoup d'autres secteur...
Lisez plus de Caisses à paroi épaisse →

Particules de calage compostables

Les chips de calage bio sont écologiques et offrent une protection légère, optimale et durable pour vos produits. Ce produit de calage est en effet 100% biodégradab...
Lisez plus de Particules de calage compostables →

Papier mousseline blanc - en bobine ou en rame

Protégez et mettez vos produits fragiles en valeur! Pour emballer et protéger vos produits fragiles et délicats. Le papier de soie blanc, également appelé papier mo...
Lisez plus de Papier mousseline blanc - en bobine ou en rame →

Loose fill suspension: cintre avec goulotte - Distributeur mobile

Le cintre pour sacs avec goulotte de distribution à cisaille et le distributeur mobile facilitent l'utilisation de votre matériau de calage. Cintre pour sacs de par...
Lisez plus de Loose fill suspension: cintre avec goulotte - Distributeur mobile →

Ruban de barrage - impression normale avec 3 couleurs

Le ruban de barrage imprimable individuellement peut être utilisé pour des applications variées: avertir des risqus, établir un cordon autour la surface au sol de z...
Lisez plus de Ruban de barrage - impression normale avec 3 couleurs →

Sacs à fenêtre promotionels

Plats en mousse polystyrène (EPS) operculables

Conteneurs mousse ronds avec couvercle séparé

Caisses à paroi épaisse

Particules de calage compostables

Papier mousseline blanc - en bobine ou en rame

Loose fill suspension: cintre avec goulotte - Distributeur mobile

Ruban de barrage - impression normale avec 3 couleurs

Emballage Classique
Emballages Alimentaires
Sacs & Sachets
Protection & Nettoyage
Emballages boutiques
Bureau
ePacking - Tous vos emballages au meilleur prix - Produits d'emballage pour expédition et transport!


Privacy Policy

Ons Beleid Bescherming Persoonsgegevens regelt het gebruik en de opslag van uw gegevens. Deze privacyverklaring beschrijft welke maatregelen er worden genomen om de bescherming van uw persoonsgegevens te waarborgen zoals voorgeschreven in de General Data Protection Regulation (GPDR). 

Biopack & Logistics is een verwerkingsverantwoordelijke van de persoonsgegevens die u (betrokkene) ons levert. We verzamelen de volgende soorten gegevens van u:

  • Bedrijfsnaam/naam
  • Adres(straat,nummer,postcode,gemeente/stad)
  • Naam
  • Voornaam
  • Email adres
  • Vast nummer / mobiel nummer

Waarom hebben we uw gegevens nodig

Alle persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor onze standaard bedrijfsvoering en uitoefenen van onze diensten. Dit ligt in lijn met artikel 6 van de GDPR die het gerechtvaardigd belang van de verwerkingsverantwoordelijke omschrijft.

  • Verwerken van bestellingen, leveringen, facturen, betalingen
  • Professioneel contact via telefoon, email, enz.
  • Dienstverlening aan uw bedrijf en medewerkers
  • Marketingactiviteiten

Digitale Media

Onze websites www.epacking.be, www.biopack.be, www.naturesse.be maken gebruik van cookies en vergelijkbare technologie. Cookies zorgen ervoor dat uw surfcomfort bij het bezoeken van onze websites verhoogt. Bvb zodat u niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. U kan zelf beslissen of u al dan niet met uw browser de cookies accepteert. Het niet accepteren kan de website minder optimaal laten functioneren

Biopack & Logistics beschikt over een bedrijfspagina op LinkedIN, Facebook, Youtube, Instagram. Deze platformen worden enkel gebruikt om bedrijfscommunicatie te voeren. U bent als betrokkene vrij om al dan niet onze social media platformen te volgen. U kan zich vrij aanmelden voor onze nieuwbrief, dit is gebaseerd op een ongedwongen toestemming. Wij houden uw toestemming bij in onze databanken. De data die u ingeeft om onze nieuwsbrief te ontvangen houden wij bij in ons centraal CRM pakket en wenden wij verder aan voor onze activiteiten, gebaseerd op het gerechtvaardigd belang van de verwerkingsverantwoordelijke. U heeft telkens de mogelijkheid om u uit te schrijven op onze nieuwsbrief. Uitschrijven brengt niet automatisch met zich mee dat uw gegevens worden verwijderd uit onze CRM Database.

Wat doen we met uw gegevens

Uw persoonsgegevens worden verwerkt in Biopack & Logistics BVBA, Konijnenboslaan 21, 8470 Gistel gevestigd in België. Hosting en opslag van uw gegevens vindt plaats in Gistel & Gent. Geen derde partij leveranciers hebben toegang tot uw gegevens, tenzij dat specifiek vereist is bij wet.

Hoe lang beweren we uw gegevens

Wij bewaren uw documenten gedurende 7 jaar volgens ons beleid voor het bewaren van gegevens. Na deze periode kunnen uw persoonsgegevens onomkeerbaar worden vernietigd. Alle persoonsgegevens door ons bewaard voor marketing- en service-updateberichtgeving zullen door ons worden bewaard totdat u ons op de hoogte stelt dat u niet langer deze informatie wilt ontvangen.

Minimale gegevensverwerking

De persoonsgegevens die wij verzamelen dienen enkel voor onze doeleinden. We beperken onze verzameling van uw persoonlijke gegevens tot een minimum hoeveelheid dewelke nodig is voor onze bedrijfsvoering.

Automatische verwerking & profiling

Biopack & Logistics doet niet aan profiling, tevens gebeurt er geen volledige automatische verwerking van uw persoonsgebonden gegevens die een profiel schetsen van de betrokkene.

Wat zijn uw rechten ?

Uw rechten als betrokkene zijn:

  • Recht op inzage
  • Recht op wijziging van gegevens
  • Recht op wissen van gegevens
  • Recht op dataoverdracht
  • Recht van bezwaar
  • Recht op beperking van de verwerking

In het geval dat u een klacht heeft over hoe wij uw persoonsgegevens hebben behandeld, neem dan contact op met de DPO (Data Protection Officer) via dpo@biopack.be of schriftelijk naar Konijenboslaan 21, 8470 Gistel. Onze DPO zal uw klacht bekijken en samenwerken met u om de zaak op te lossen.

Indien u nog steeds vindt dat uw persoonsgegevens niet juist zijn behandeld volgens de wet, mag u contact opnemen met de Privacy Commissie – Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, T: 0032 2 274 48 00 of commission@privacycommission.be en een klacht bij hen indienen.

VOTRE PANIER
Votre Panier

ACCUEIL GENERAL
Contactez-nous
Visitez notre centre d'inspiration
La livraison
Vos moyens de paiement
Votre cadeau
Caisses en carton sur mesure
Jobs
Conditions générales de vente
Privacy Policy
Comment passer une commande

RUBANS ADHESIFS IMPRIMES
Rubans adhésifs personnalisés et imprimés Tapez ici pour calculer le prix vous même...

SACS PERSONNALISES EN KRAFT
Sac kraft PERSONNALISÉ - poignées plates en papier Sacs en papier imprimés.
Tapez ici pour les prix...


ETIQUETTES IMPRIMEES
ETIQUETTES IMPRIMEES Tapez ici pour télécharger la brochure d'étiquettes...

BONNES AFFAIRES

 
Druk deze pagina af Check out Verstuur ons een e-mail Ga naar de startpagina