ePacking emballage</a>





Pochette matelassée bulles

Enveloppe à bulles avec couverture kraft La pochette avec matelas de bulles antichoc intégré protège vos produits et est écologique! Antichoc et solide, l'enveloppe...
Lisez plus de Pochette matelassée bulles →

Caisses brunes - en carton plat

Boîte brune en carton plat Caisse carrée, rapide à monter avec un couvercle à charnière. Réalisée en carton brun de haute qualité pour une présentation naturelle et...
Lisez plus de Caisses brunes - en carton plat →

Caisses avec longueur de 400 à 600mm

La caisse américaine est la caisse carton la plus utilisée. Vous trouverez 3 types de cannelure afin d'adapter au mieux vos caisses au poids, à la fragilité et au c...
Lisez plus de Caisses avec longueur de 400 à 600mm →

Caisses format A4 - simple cannelure

Cette gamma de caisses américaines se décline en simple et double cannelure pour l'emballage de produits de formats A4. La caisse américaine simple cannelure est ad...
Lisez plus de Caisses format A4 - simple cannelure →

Plats en mousse polystyrène (EPS) operculables

Linfresh : ravier barrière multi- couche en EPS Le plat barrière Linfresh améliore la performance des systèmes d'emballage MAP ( emballage sous atmosphère modifiée ...
Lisez plus de Plats en mousse polystyrène (EPS) operculables →

Plateaux rectangulaires en PS et couvercles en A-PET

Nous offrons une large gamme d'assiettes et plats de présentation: Black collection Silver and gold collection Marble collection Pour la présentation de pâtisseries...
Lisez plus de Plateaux rectangulaires en PS et couvercles en A-PET →

OPS - Série AQ boîte carrée avec couvercle à charnière

Une présentation gourmande des viennoiseries et pâtisseries! Nous vous offrons une large gamme d'emballages 'blister' pour la meillieure présentation des produits f...
Lisez plus de OPS - Série AQ boîte carrée avec couvercle à charnière →

A-PET - Série boîte rectangulaire avec couvercle séparé - Patipack

Une présentation gourmande des viennoiseries et pâtisseries! Nous vous offrons une large gamme d'emballages 'blister' pour la meillieure présentation des produits f...
Lisez plus de A-PET - Série boîte rectangulaire avec couvercle séparé - Patipack →

Pochette matelassée bulles

Caisses brunes - en carton plat

Caisses avec longueur de 400 à 600mm

Caisses format A4 - simple cannelure

Plats en mousse polystyrène (EPS) operculables

Plateaux rectangulaires en PS et couvercles en A-PET

OPS - Série AQ boîte carrée avec couvercle à charnière

A-PET - Série boîte rectangulaire avec couvercle séparé - Patipack

Emballage Classique
Emballages Alimentaires
Sacs & Sachets
Protection & Nettoyage
Emballages boutiques
Bureau
ePacking - Tous vos emballages au meilleur prix - Produits d'emballage pour expédition et transport!


Privacy Policy

Ons Beleid Bescherming Persoonsgegevens regelt het gebruik en de opslag van uw gegevens. Deze privacyverklaring beschrijft welke maatregelen er worden genomen om de bescherming van uw persoonsgegevens te waarborgen zoals voorgeschreven in de General Data Protection Regulation (GPDR). 

Biopack & Logistics is een verwerkingsverantwoordelijke van de persoonsgegevens die u (betrokkene) ons levert. We verzamelen de volgende soorten gegevens van u:

  • Bedrijfsnaam/naam
  • Adres(straat,nummer,postcode,gemeente/stad)
  • Naam
  • Voornaam
  • Email adres
  • Vast nummer / mobiel nummer

Waarom hebben we uw gegevens nodig

Alle persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor onze standaard bedrijfsvoering en uitoefenen van onze diensten. Dit ligt in lijn met artikel 6 van de GDPR die het gerechtvaardigd belang van de verwerkingsverantwoordelijke omschrijft.

  • Verwerken van bestellingen, leveringen, facturen, betalingen
  • Professioneel contact via telefoon, email, enz.
  • Dienstverlening aan uw bedrijf en medewerkers
  • Marketingactiviteiten

Digitale Media

Onze websites www.epacking.be, www.biopack.be, www.naturesse.be maken gebruik van cookies en vergelijkbare technologie. Cookies zorgen ervoor dat uw surfcomfort bij het bezoeken van onze websites verhoogt. Bvb zodat u niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. U kan zelf beslissen of u al dan niet met uw browser de cookies accepteert. Het niet accepteren kan de website minder optimaal laten functioneren

Biopack & Logistics beschikt over een bedrijfspagina op LinkedIN, Facebook, Youtube, Instagram. Deze platformen worden enkel gebruikt om bedrijfscommunicatie te voeren. U bent als betrokkene vrij om al dan niet onze social media platformen te volgen. U kan zich vrij aanmelden voor onze nieuwbrief, dit is gebaseerd op een ongedwongen toestemming. Wij houden uw toestemming bij in onze databanken. De data die u ingeeft om onze nieuwsbrief te ontvangen houden wij bij in ons centraal CRM pakket en wenden wij verder aan voor onze activiteiten, gebaseerd op het gerechtvaardigd belang van de verwerkingsverantwoordelijke. U heeft telkens de mogelijkheid om u uit te schrijven op onze nieuwsbrief. Uitschrijven brengt niet automatisch met zich mee dat uw gegevens worden verwijderd uit onze CRM Database.

Wat doen we met uw gegevens

Uw persoonsgegevens worden verwerkt in Biopack & Logistics BVBA, Konijnenboslaan 21, 8470 Gistel gevestigd in België. Hosting en opslag van uw gegevens vindt plaats in Gistel & Gent. Geen derde partij leveranciers hebben toegang tot uw gegevens, tenzij dat specifiek vereist is bij wet.

Hoe lang beweren we uw gegevens

Wij bewaren uw documenten gedurende 7 jaar volgens ons beleid voor het bewaren van gegevens. Na deze periode kunnen uw persoonsgegevens onomkeerbaar worden vernietigd. Alle persoonsgegevens door ons bewaard voor marketing- en service-updateberichtgeving zullen door ons worden bewaard totdat u ons op de hoogte stelt dat u niet langer deze informatie wilt ontvangen.

Minimale gegevensverwerking

De persoonsgegevens die wij verzamelen dienen enkel voor onze doeleinden. We beperken onze verzameling van uw persoonlijke gegevens tot een minimum hoeveelheid dewelke nodig is voor onze bedrijfsvoering.

Automatische verwerking & profiling

Biopack & Logistics doet niet aan profiling, tevens gebeurt er geen volledige automatische verwerking van uw persoonsgebonden gegevens die een profiel schetsen van de betrokkene.

Wat zijn uw rechten ?

Uw rechten als betrokkene zijn:

  • Recht op inzage
  • Recht op wijziging van gegevens
  • Recht op wissen van gegevens
  • Recht op dataoverdracht
  • Recht van bezwaar
  • Recht op beperking van de verwerking

In het geval dat u een klacht heeft over hoe wij uw persoonsgegevens hebben behandeld, neem dan contact op met de DPO (Data Protection Officer) via dpo@biopack.be of schriftelijk naar Konijenboslaan 21, 8470 Gistel. Onze DPO zal uw klacht bekijken en samenwerken met u om de zaak op te lossen.

Indien u nog steeds vindt dat uw persoonsgegevens niet juist zijn behandeld volgens de wet, mag u contact opnemen met de Privacy Commissie – Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, T: 0032 2 274 48 00 of commission@privacycommission.be en een klacht bij hen indienen.

VOTRE PANIER
Votre Panier

ACCUEIL GENERAL
Contactez-nous
Visitez notre centre d'inspiration
La livraison
Vos moyens de paiement
Votre cadeau
Caisses en carton sur mesure
Jobs
Conditions générales de vente
Privacy Policy
Comment passer une commande

RUBANS ADHESIFS IMPRIMES
Rubans adhésifs personnalisés et imprimés Tapez ici pour calculer le prix vous même...

SACS PERSONNALISES EN KRAFT
Sac kraft PERSONNALISÉ - poignées plates en papier Sacs en papier imprimés.
Tapez ici pour les prix...


ETIQUETTES IMPRIMEES
ETIQUETTES IMPRIMEES Tapez ici pour télécharger la brochure d'étiquettes...

BONNES AFFAIRES

 
Druk deze pagina af Check out Verstuur ons een e-mail Ga naar de startpagina