ePacking emballage</a>





Boîte d'expédition- KadoBox - en carton compact

Boîte cadeau - KadoBox - en carton compact Boîte distinguée pour emballer vos cadeaux. Une présentation élégante pour vos produits luxueux et légèrs. Boîte cadeau e...
Lisez plus de Boîte d'expédition- KadoBox - en carton compact →

Coffret cadeau à poignées portapanetone

Coffret pour 6 bouteilles! Coffret cadeau en carton ondulé. Disponible en 2 couleurs: Coffret poignées écru ondulé Coffret poignées seta bordeaux Livré à plat. Conv...
Lisez plus de Coffret cadeau à poignées portapanetone →

Plats traiteur aluminium

Avantages des emballages aluminium: 100% Recyclable! L'aluminium est entièrement recyclable sans prete de qualité. Le recyclage ne nécessite que 5% de l'energie uti...
Lisez plus de Plats traiteur aluminium →

Caisses 64 x 40cm (15-20 kg)

Caisses 64 x 40cm (15-20 kg) Un large assortiment de boîtes thermo-isolantes destinées à l'industrie alimentaire, biologique, pharmaceutique et beaucoup d'autres se...
Lisez plus de Caisses 64 x 40cm (15-20 kg) →

Mousse de protection en rouleau - épaisseur de 2mm

Film mousse anti-rayure Particulièrement adaptée à la protection de surface, la mousse de protection est le plus souvent utilisée pour la vaiselle, l'informatique, ...
Lisez plus de Mousse de protection en rouleau - épaisseur de 2mm →

Système de suspension: cintre avec goulotte - Distributeur mobile

Système de suspension: cintre avec goulotte - Distributeur mobile Le cintre pour sacs avec goulotte de distribution à cisaille et le distributeur mobile facilitent ...
Lisez plus de Système de suspension: cintre avec goulotte - Distributeur mobile →

Dérouleur pour film étirable

Préventez les coupures et les ampoules en utilisant nos dérouleurs pour film étirable. Dérouleurs solides et ergonomiques pour faciliter l'application de tous les t...
Lisez plus de Dérouleur pour film étirable →

Set de couverts compostables en CPLA bioplastique - Naturesse

Set de couverts biodégradables Chaque set contient un sac avec un couteau et une fourchette biodégradable et une serviette 'Naturesse' (non chlorés et imprimés avec...
Lisez plus de Set de couverts compostables en CPLA bioplastique - Naturesse →

Boîte d'expédition- KadoBox - en carton compact

Coffret cadeau à poignées portapanetone

Plats traiteur aluminium

Caisses 64 x 40cm (15-20 kg)

Mousse de protection en rouleau - épaisseur de 2mm

Système de suspension: cintre avec goulotte - Distributeur mobile

Dérouleur pour film étirable

Set de couverts compostables en CPLA bioplastique - Naturesse

Emballage Classique
Emballages Alimentaires
Sacs & Sachets
Protection & Nettoyage
Emballages boutiques
Bureau
ePacking - Tous vos emballages au meilleur prix - Produits d'emballage pour expédition et transport!


Privacy Policy

Ons Beleid Bescherming Persoonsgegevens regelt het gebruik en de opslag van uw gegevens. Deze privacyverklaring beschrijft welke maatregelen er worden genomen om de bescherming van uw persoonsgegevens te waarborgen zoals voorgeschreven in de General Data Protection Regulation (GPDR). 

Biopack & Logistics is een verwerkingsverantwoordelijke van de persoonsgegevens die u (betrokkene) ons levert. We verzamelen de volgende soorten gegevens van u:

  • Bedrijfsnaam/naam
  • Adres(straat,nummer,postcode,gemeente/stad)
  • Naam
  • Voornaam
  • Email adres
  • Vast nummer / mobiel nummer

Waarom hebben we uw gegevens nodig

Alle persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor onze standaard bedrijfsvoering en uitoefenen van onze diensten. Dit ligt in lijn met artikel 6 van de GDPR die het gerechtvaardigd belang van de verwerkingsverantwoordelijke omschrijft.

  • Verwerken van bestellingen, leveringen, facturen, betalingen
  • Professioneel contact via telefoon, email, enz.
  • Dienstverlening aan uw bedrijf en medewerkers
  • Marketingactiviteiten

Digitale Media

Onze websites www.epacking.be, www.biopack.be, www.naturesse.be maken gebruik van cookies en vergelijkbare technologie. Cookies zorgen ervoor dat uw surfcomfort bij het bezoeken van onze websites verhoogt. Bvb zodat u niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. U kan zelf beslissen of u al dan niet met uw browser de cookies accepteert. Het niet accepteren kan de website minder optimaal laten functioneren

Biopack & Logistics beschikt over een bedrijfspagina op LinkedIN, Facebook, Youtube, Instagram. Deze platformen worden enkel gebruikt om bedrijfscommunicatie te voeren. U bent als betrokkene vrij om al dan niet onze social media platformen te volgen. U kan zich vrij aanmelden voor onze nieuwbrief, dit is gebaseerd op een ongedwongen toestemming. Wij houden uw toestemming bij in onze databanken. De data die u ingeeft om onze nieuwsbrief te ontvangen houden wij bij in ons centraal CRM pakket en wenden wij verder aan voor onze activiteiten, gebaseerd op het gerechtvaardigd belang van de verwerkingsverantwoordelijke. U heeft telkens de mogelijkheid om u uit te schrijven op onze nieuwsbrief. Uitschrijven brengt niet automatisch met zich mee dat uw gegevens worden verwijderd uit onze CRM Database.

Wat doen we met uw gegevens

Uw persoonsgegevens worden verwerkt in Biopack & Logistics BVBA, Konijnenboslaan 21, 8470 Gistel gevestigd in België. Hosting en opslag van uw gegevens vindt plaats in Gistel & Gent. Geen derde partij leveranciers hebben toegang tot uw gegevens, tenzij dat specifiek vereist is bij wet.

Hoe lang beweren we uw gegevens

Wij bewaren uw documenten gedurende 7 jaar volgens ons beleid voor het bewaren van gegevens. Na deze periode kunnen uw persoonsgegevens onomkeerbaar worden vernietigd. Alle persoonsgegevens door ons bewaard voor marketing- en service-updateberichtgeving zullen door ons worden bewaard totdat u ons op de hoogte stelt dat u niet langer deze informatie wilt ontvangen.

Minimale gegevensverwerking

De persoonsgegevens die wij verzamelen dienen enkel voor onze doeleinden. We beperken onze verzameling van uw persoonlijke gegevens tot een minimum hoeveelheid dewelke nodig is voor onze bedrijfsvoering.

Automatische verwerking & profiling

Biopack & Logistics doet niet aan profiling, tevens gebeurt er geen volledige automatische verwerking van uw persoonsgebonden gegevens die een profiel schetsen van de betrokkene.

Wat zijn uw rechten ?

Uw rechten als betrokkene zijn:

  • Recht op inzage
  • Recht op wijziging van gegevens
  • Recht op wissen van gegevens
  • Recht op dataoverdracht
  • Recht van bezwaar
  • Recht op beperking van de verwerking

In het geval dat u een klacht heeft over hoe wij uw persoonsgegevens hebben behandeld, neem dan contact op met de DPO (Data Protection Officer) via dpo@biopack.be of schriftelijk naar Konijenboslaan 21, 8470 Gistel. Onze DPO zal uw klacht bekijken en samenwerken met u om de zaak op te lossen.

Indien u nog steeds vindt dat uw persoonsgegevens niet juist zijn behandeld volgens de wet, mag u contact opnemen met de Privacy Commissie – Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, T: 0032 2 274 48 00 of commission@privacycommission.be en een klacht bij hen indienen.

VOTRE PANIER
Votre Panier

ACCUEIL GENERAL
Contactez-nous
Visitez notre centre d'inspiration
La livraison
Vos moyens de paiement
Votre cadeau
Caisses en carton sur mesure
Jobs
Conditions générales de vente
Privacy Policy
Comment passer une commande

RUBANS ADHESIFS IMPRIMES
Rubans adhésifs personnalisés et imprimés Tapez ici pour calculer le prix vous même...

SACS PERSONNALISES EN KRAFT
Sac kraft PERSONNALISÉ - poignées plates en papier Sacs en papier imprimés.
Tapez ici pour les prix...


ETIQUETTES IMPRIMEES
ETIQUETTES IMPRIMEES Tapez ici pour télécharger la brochure d'étiquettes...

BONNES AFFAIRES

 
Druk deze pagina af Check out Verstuur ons een e-mail Ga naar de startpagina