ePacking packaging</a>





Telescopic box

Bottom and lid box Telescopic boxes consist of a separate lid and base with the same height. The slide over lids allow the telescopic box height to be adjusted to a...
Read more about Telescopic box →

Bottle boxes

dit is de tekst van Dozen voor flessen EN...
Read more about Bottle boxes →

Cardboard trays

Cardboard trays These cardboard trays are made of single wall cardboard and are delivered flat packed. Mounted they can be used for multiple purposes: in a bakery, ...
Read more about Cardboard trays →

Compostable Napkins and Tablecloth

Napkins and tablecloth We offer an extensive range of attractive 100% biodegradable sugar cane disposables . By being both fully compostable and made from a sustain...
Read more about Compostable Napkins and Tablecloth →

Square PS trays and A-PET lids

Square PS trays and A-PET lids We offer a wide range of presentation plates and trays: Black collection Silver and gold collection Marble collection For a tasteful ...
Read more about Square PS trays and A-PET lids →

Air Cushions in box - AirPack

Air Cushions in box - AirPack AirPack air cushions are easily torn by hand thanks to its perforations. Delivered in 500 litre box. Ensures an optimal protection and...
Read more about Air Cushions in box - AirPack →

Polyolefin shrink film

Polyolefin shrink film This non-toxic shrink film combines a crystal-clear transparency and gloss with a high level of tear resistance. Shrink film from Polyolefin ...
Read more about Polyolefin shrink film →

Wooden pallet collars

Pallet sized wooden collars Designed to be flexible, these wooden collars allow you to create your own cases with a variable height over standard pallets, according...
Read more about Wooden pallet collars →

Telescopic box

Bottle boxes

Cardboard trays

Compostable Napkins and Tablecloth

Square PS trays and A-PET lids

Air Cushions in box - AirPack

Polyolefin shrink film

Wooden pallet collars

Classic Packaging
Food & Beverage Packaging
Carrier & Shopper bags
Protection & Cleaning
Gift Packaging
Office Supplies
ePacking - All packaging and packaging materials for the best price - Packaging for distribution and transport


Privacy Policy

Ons Beleid Bescherming Persoonsgegevens regelt het gebruik en de opslag van uw gegevens. Deze privacyverklaring beschrijft welke maatregelen er worden genomen om de bescherming van uw persoonsgegevens te waarborgen zoals voorgeschreven in de General Data Protection Regulation (GPDR). 

Biopack & Logistics is een verwerkingsverantwoordelijke van de persoonsgegevens die u (betrokkene) ons levert. We verzamelen de volgende soorten gegevens van u:

  • Bedrijfsnaam/naam
  • Adres(straat,nummer,postcode,gemeente/stad)
  • Naam
  • Voornaam
  • Email adres
  • Vast nummer / mobiel nummer

Waarom hebben we uw gegevens nodig

Alle persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor onze standaard bedrijfsvoering en uitoefenen van onze diensten. Dit ligt in lijn met artikel 6 van de GDPR die het gerechtvaardigd belang van de verwerkingsverantwoordelijke omschrijft.

  • Verwerken van bestellingen, leveringen, facturen, betalingen
  • Professioneel contact via telefoon, email, enz.
  • Dienstverlening aan uw bedrijf en medewerkers
  • Marketingactiviteiten

Digitale Media

Onze websites www.epacking.be, www.biopack.be, www.naturesse.be maken gebruik van cookies en vergelijkbare technologie. Cookies zorgen ervoor dat uw surfcomfort bij het bezoeken van onze websites verhoogt. Bvb zodat u niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. U kan zelf beslissen of u al dan niet met uw browser de cookies accepteert. Het niet accepteren kan de website minder optimaal laten functioneren

Biopack & Logistics beschikt over een bedrijfspagina op LinkedIN, Facebook, Youtube, Instagram. Deze platformen worden enkel gebruikt om bedrijfscommunicatie te voeren. U bent als betrokkene vrij om al dan niet onze social media platformen te volgen. U kan zich vrij aanmelden voor onze nieuwbrief, dit is gebaseerd op een ongedwongen toestemming. Wij houden uw toestemming bij in onze databanken. De data die u ingeeft om onze nieuwsbrief te ontvangen houden wij bij in ons centraal CRM pakket en wenden wij verder aan voor onze activiteiten, gebaseerd op het gerechtvaardigd belang van de verwerkingsverantwoordelijke. U heeft telkens de mogelijkheid om u uit te schrijven op onze nieuwsbrief. Uitschrijven brengt niet automatisch met zich mee dat uw gegevens worden verwijderd uit onze CRM Database.

Wat doen we met uw gegevens

Uw persoonsgegevens worden verwerkt in Biopack & Logistics BVBA, Konijnenboslaan 21, 8470 Gistel gevestigd in België. Hosting en opslag van uw gegevens vindt plaats in Gistel & Gent. Geen derde partij leveranciers hebben toegang tot uw gegevens, tenzij dat specifiek vereist is bij wet.

Hoe lang beweren we uw gegevens

Wij bewaren uw documenten gedurende 7 jaar volgens ons beleid voor het bewaren van gegevens. Na deze periode kunnen uw persoonsgegevens onomkeerbaar worden vernietigd. Alle persoonsgegevens door ons bewaard voor marketing- en service-updateberichtgeving zullen door ons worden bewaard totdat u ons op de hoogte stelt dat u niet langer deze informatie wilt ontvangen.

Minimale gegevensverwerking

De persoonsgegevens die wij verzamelen dienen enkel voor onze doeleinden. We beperken onze verzameling van uw persoonlijke gegevens tot een minimum hoeveelheid dewelke nodig is voor onze bedrijfsvoering.

Automatische verwerking & profiling

Biopack & Logistics doet niet aan profiling, tevens gebeurt er geen volledige automatische verwerking van uw persoonsgebonden gegevens die een profiel schetsen van de betrokkene.

Wat zijn uw rechten ?

Uw rechten als betrokkene zijn:

  • Recht op inzage
  • Recht op wijziging van gegevens
  • Recht op wissen van gegevens
  • Recht op dataoverdracht
  • Recht van bezwaar
  • Recht op beperking van de verwerking

In het geval dat u een klacht heeft over hoe wij uw persoonsgegevens hebben behandeld, neem dan contact op met de DPO (Data Protection Officer) via dpo@biopack.be of schriftelijk naar Konijenboslaan 21, 8470 Gistel. Onze DPO zal uw klacht bekijken en samenwerken met u om de zaak op te lossen.

Indien u nog steeds vindt dat uw persoonsgegevens niet juist zijn behandeld volgens de wet, mag u contact opnemen met de Privacy Commissie – Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, T: 0032 2 274 48 00 of commission@privacycommission.be en een klacht bij hen indienen.

YOUR SHOPPING CART
Your Shopping Cart

GENERAL INFORMATION
Contact us
Visit our inspiration center
Delivery
Payment
Your gift
Custom made cardboard boxes
Jobs
Terms & Conditions
Privacy Policy
How to order

PRINTED PACKAGING TAPES
Custom printed packaging tape Click here to calculate your price...

PRINTED PAPER BAGS
Bedrukte gepersonaliseerde papieren zakken Custom printed kraft paper carrier bags
Click here...


PRINTED LABELS
Printed Labes Click here to dicover our labelprices...

WEB PROMOTIONS

 
Druk deze pagina af Check out Verstuur ons een e-mail Ga naar de startpagina