ePacking verpakkingen</a>





Spuitzakken

Wegwerp spuitzak voor bakker én kok! Gebruik deze wegwerp spuitzak voor uw slagroom, taartglazuur, soesjesdeeg, aardappelpuree en andere decoratie en garnering. Dez...
Lees meer over Spuitzakken →

Vochtzuigende dry-lock doekjes in cellulose

Vochtzuigers Deze dry lock doekjes in cellulose absorberen het overbodige vocht in de schalen. Biedt maximale absorptie. Ideaal ter aanvulling onderaan in schalen. ...
Lees meer over Vochtzuigende dry-lock doekjes in cellulose →

A-PET - Rechthoekige doos met hermetisch scharnier deksel

Uw patisserie smakelijk verpakt! Ruim assortiment transparante blister verpakkingen om versproducten en patisserie optimaal te presenteren. Ideale meeneemverpakking...
Lees meer over A-PET - Rechthoekige doos met hermetisch scharnier deksel →

Small Verhuispakket - Verhuiskit

Verhuizen was nog nooit zo makkelijk met dit voordeelpakket! Onze kits bestaan uit allerlei soorten verpakkingen om uw verhuis vlot en makkelijk te doen verlopen. D...
Lees meer over Small Verhuispakket - Verhuiskit →

Aluminiumtape - Aluminium kleefband

Aluminiumtape - Aluminium kleefband Aluminiumfolie met een hoge temperatuurbestendige acrylaatkleeflaag, afgedekt met een papieren schutlaag. Kan aangebracht worden...
Lees meer over Aluminiumtape - Aluminium kleefband →

Dispensers voor kleefband

Stevige kleefbandafrollers Geluidsarme afrollers voor kleefband. Geschikt voor het afrollen van alle soorten kleefband met een breedte van 25mm tot 75mm. 2 types be...
Lees meer over Dispensers voor kleefband →

Zakkensluiter met kleefband

Zakkensluiter met tape Snijdt en plakt automatisch in één beweging! Met dit toestel voorziet u in een handomdraai plastic zakken van een sluiting door middel van ta...
Lees meer over Zakkensluiter met kleefband →

Transportwagen voor platen - Platenkar

Eenvoudig platen vervoeren! Stalen transportwagen voor platen met vol rubberen banden met uitschuifbare handvaten. Eigenschappen: Materiaal: Staal Capaciteit: 250kg...
Lees meer over Transportwagen voor platen - Platenkar →

Spuitzakken

Vochtzuigende dry-lock doekjes in cellulose

A-PET - Rechthoekige doos met hermetisch scharnier deksel

Small Verhuispakket - Verhuiskit

Aluminiumtape - Aluminium kleefband

Dispensers voor kleefband

Zakkensluiter met kleefband

Transportwagen voor platen - Platenkar

Klassieke Verpakkingen
Voeding & Drank Verpakking
Zakken & Draagtassen
Hygiëne & Opkuis
Geschenk Verpakkingen
Kantoor
ePacking: Al uw verpakkingen en verpakkingsmaterialen tegen de beste prijs - Totaal verpakking en verpakkingsmateriaal


Privacy Policy

Ons Beleid Bescherming Persoonsgegevens regelt het gebruik en de opslag van uw gegevens. Deze privacyverklaring beschrijft welke maatregelen er worden genomen om de bescherming van uw persoonsgegevens te waarborgen zoals voorgeschreven in de General Data Protection Regulation (GPDR). 

Biopack & Logistics is een verwerkingsverantwoordelijke van de persoonsgegevens die u (betrokkene) ons levert. We verzamelen de volgende soorten gegevens van u:

  • Bedrijfsnaam/naam
  • Adres(straat,nummer,postcode,gemeente/stad)
  • Naam
  • Voornaam
  • Email adres
  • Vast nummer / mobiel nummer

Waarom hebben we uw gegevens nodig

Alle persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor onze standaard bedrijfsvoering en uitoefenen van onze diensten. Dit ligt in lijn met artikel 6 van de GDPR die het gerechtvaardigd belang van de verwerkingsverantwoordelijke omschrijft.

  • Verwerken van bestellingen, leveringen, facturen, betalingen
  • Professioneel contact via telefoon, email, enz.
  • Dienstverlening aan uw bedrijf en medewerkers
  • Marketingactiviteiten

Digitale Media

Onze websites www.epacking.be, www.biopack.be, www.naturesse.be maken gebruik van cookies en vergelijkbare technologie. Cookies zorgen ervoor dat uw surfcomfort bij het bezoeken van onze websites verhoogt. Bvb zodat u niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. U kan zelf beslissen of u al dan niet met uw browser de cookies accepteert. Het niet accepteren kan de website minder optimaal laten functioneren

Biopack & Logistics beschikt over een bedrijfspagina op LinkedIN, Facebook, Youtube, Instagram. Deze platformen worden enkel gebruikt om bedrijfscommunicatie te voeren. U bent als betrokkene vrij om al dan niet onze social media platformen te volgen. U kan zich vrij aanmelden voor onze nieuwbrief, dit is gebaseerd op een ongedwongen toestemming. Wij houden uw toestemming bij in onze databanken. De data die u ingeeft om onze nieuwsbrief te ontvangen houden wij bij in ons centraal CRM pakket en wenden wij verder aan voor onze activiteiten, gebaseerd op het gerechtvaardigd belang van de verwerkingsverantwoordelijke. U heeft telkens de mogelijkheid om u uit te schrijven op onze nieuwsbrief. Uitschrijven brengt niet automatisch met zich mee dat uw gegevens worden verwijderd uit onze CRM Database.

Wat doen we met uw gegevens

Uw persoonsgegevens worden verwerkt in Biopack & Logistics BVBA, Konijnenboslaan 21, 8470 Gistel gevestigd in België. Hosting en opslag van uw gegevens vindt plaats in Gistel & Gent. Geen derde partij leveranciers hebben toegang tot uw gegevens, tenzij dat specifiek vereist is bij wet.

Hoe lang beweren we uw gegevens

Wij bewaren uw documenten gedurende 7 jaar volgens ons beleid voor het bewaren van gegevens. Na deze periode kunnen uw persoonsgegevens onomkeerbaar worden vernietigd. Alle persoonsgegevens door ons bewaard voor marketing- en service-updateberichtgeving zullen door ons worden bewaard totdat u ons op de hoogte stelt dat u niet langer deze informatie wilt ontvangen.

Minimale gegevensverwerking

De persoonsgegevens die wij verzamelen dienen enkel voor onze doeleinden. We beperken onze verzameling van uw persoonlijke gegevens tot een minimum hoeveelheid dewelke nodig is voor onze bedrijfsvoering.

Automatische verwerking & profiling

Biopack & Logistics doet niet aan profiling, tevens gebeurt er geen volledige automatische verwerking van uw persoonsgebonden gegevens die een profiel schetsen van de betrokkene.

Wat zijn uw rechten ?

Uw rechten als betrokkene zijn:

  • Recht op inzage
  • Recht op wijziging van gegevens
  • Recht op wissen van gegevens
  • Recht op dataoverdracht
  • Recht van bezwaar
  • Recht op beperking van de verwerking

In het geval dat u een klacht heeft over hoe wij uw persoonsgegevens hebben behandeld, neem dan contact op met de DPO (Data Protection Officer) via dpo@biopack.be of schriftelijk naar Konijenboslaan 21, 8470 Gistel. Onze DPO zal uw klacht bekijken en samenwerken met u om de zaak op te lossen.

Indien u nog steeds vindt dat uw persoonsgegevens niet juist zijn behandeld volgens de wet, mag u contact opnemen met de Privacy Commissie – Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, T: 0032 2 274 48 00 of commission@privacycommission.be en een klacht bij hen indienen.

UW WINKELWAGEN
uw Winkelwagen

ALGEMENE INFORMATIE
Contacteer ons
Bezoek ons inspiratiecentrum
Leveringsvoorwaarden
Betalingswijze
Uw geschenk
Aanvraag kartonnen dozen op maat
Jobs
Algemene Verkoopsvoorwaarden
Privacy Policy
Werkwijze van de WebWinkel
Untitled Document
BEDRUKTE KLEEFBAND
Bedrukte kleefband Klik hier om snel zelf uw prijs te berekenen...

BEDRUKTE PAPIEREN ZAKKEN
Bedrukte gepersonaliseerde papieren zakken Papieren draagtassen met uw bedrukking.
Klik snel hier...


BEDRUKTE ETIKETTEN
Bedrukte etiketten Klik hier om de etiketprijzen te raadplegen...

WEB PROMOTIES

 
Druk deze pagina af Check out Verstuur ons een e-mail Ga naar de startpagina