ePacking verpakkingen</a>





Kartonnen dozen driedubbele golf

Amerikaanse dozen in golfkarton zijn de meest voorkomende kartonnen dozen. Er bestaan drie kwaliteiten zodat u voor elk product de geschikte doos kan vinden naargel...
Lees meer over Kartonnen dozen driedubbele golf →

Dozen met automatische bodem en variabele hoogte

Amerikaanse dozen in golfkarton zijn de meest gebruikte kartonnen dozen. Deze dozen met een zware enkele golf zijn gemakkelijk en snel opzetbaar door de automatisch...
Lees meer over Dozen met automatische bodem en variabele hoogte →

Enkele golf dozen met een lengte vanaf 400 tot 600mm

Amerikaanse dozen in golfkarton zijn de meest voorkomende kartonnen dozen. Er bestaan drie kwaliteiten zodat u voor elk product de geschikte doos kan vinden naargel...
Lees meer over Enkele golf dozen met een lengte vanaf 400 tot 600mm →

Amerikaanse Palletdozen in golfkarton - type Fefco 201

Palletdozen in golfkarton - type Fefco 201 Deze amerikaanse palletdozen in dubbele golf karton beschermen uw producten tussen alle fasen van het transport en de sto...
Lees meer over Amerikaanse Palletdozen in golfkarton - type Fefco 201 →

GALIA dozen type A - met kleppen

GALIA dozen type A - met flappen Amerikaanse dozen in golfkarton zijn de meest gebruikte kartonnen dozen. Deze dozen zijn gemaakt volgens de GALIA normen (Groeperin...
Lees meer over GALIA dozen type A - met kleppen →

Take-away container

Witte take-away beker Smartserve Witte take-away container van Smartserve (FoldPak): plooibare kartonnen box voor aziatische afhaalmaaltijden, noedels of pasta. Ron...
Lees meer over Take-away container →

A-PET - Serie rechthoekige doos met scharnierdeksel - Patipack

Uw patisserie smakelijk verpakt! Transparante blister verpakkingen om versproducten en patisserie optimaal te presenteren. Ideale meeneemverpakking met drukknopslui...
Lees meer over A-PET - Serie rechthoekige doos met scharnierdeksel - Patipack →

Pallet Netten - Rekwikkelfolie Netten - Stretchfilm Netten

Pallet Netten - Rekwikkelfolie Netten Palletnetten, gemaakt uit een sterke en robuste polyethyleen folie. Speciaal ontworpen voor de beveiliging van temperatuur gev...
Lees meer over Pallet Netten - Rekwikkelfolie Netten - Stretchfilm Netten →

Kartonnen dozen driedubbele golf

Dozen met automatische bodem en variabele hoogte

Enkele golf dozen met een lengte vanaf 400 tot 600mm

Amerikaanse Palletdozen in golfkarton - type Fefco 201

GALIA dozen type A - met kleppen

Take-away container

A-PET - Serie rechthoekige doos met scharnierdeksel - Patipack

Pallet Netten - Rekwikkelfolie Netten - Stretchfilm Netten

Klassieke Verpakkingen
Voeding & Drank Verpakking
Zakken & Draagtassen
Hygiëne & Opkuis
Geschenk Verpakkingen
Kantoor
ePacking: Al uw verpakkingen en verpakkingsmaterialen tegen de beste prijs - Totaal verpakking en verpakkingsmateriaal


Privacy Policy

Ons Beleid Bescherming Persoonsgegevens regelt het gebruik en de opslag van uw gegevens. Deze privacyverklaring beschrijft welke maatregelen er worden genomen om de bescherming van uw persoonsgegevens te waarborgen zoals voorgeschreven in de General Data Protection Regulation (GPDR). 

Biopack & Logistics is een verwerkingsverantwoordelijke van de persoonsgegevens die u (betrokkene) ons levert. We verzamelen de volgende soorten gegevens van u:

  • Bedrijfsnaam/naam
  • Adres(straat,nummer,postcode,gemeente/stad)
  • Naam
  • Voornaam
  • Email adres
  • Vast nummer / mobiel nummer

Waarom hebben we uw gegevens nodig

Alle persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor onze standaard bedrijfsvoering en uitoefenen van onze diensten. Dit ligt in lijn met artikel 6 van de GDPR die het gerechtvaardigd belang van de verwerkingsverantwoordelijke omschrijft.

  • Verwerken van bestellingen, leveringen, facturen, betalingen
  • Professioneel contact via telefoon, email, enz.
  • Dienstverlening aan uw bedrijf en medewerkers
  • Marketingactiviteiten

Digitale Media

Onze websites www.epacking.be, www.biopack.be, www.naturesse.be maken gebruik van cookies en vergelijkbare technologie. Cookies zorgen ervoor dat uw surfcomfort bij het bezoeken van onze websites verhoogt. Bvb zodat u niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. U kan zelf beslissen of u al dan niet met uw browser de cookies accepteert. Het niet accepteren kan de website minder optimaal laten functioneren

Biopack & Logistics beschikt over een bedrijfspagina op LinkedIN, Facebook, Youtube, Instagram. Deze platformen worden enkel gebruikt om bedrijfscommunicatie te voeren. U bent als betrokkene vrij om al dan niet onze social media platformen te volgen. U kan zich vrij aanmelden voor onze nieuwbrief, dit is gebaseerd op een ongedwongen toestemming. Wij houden uw toestemming bij in onze databanken. De data die u ingeeft om onze nieuwsbrief te ontvangen houden wij bij in ons centraal CRM pakket en wenden wij verder aan voor onze activiteiten, gebaseerd op het gerechtvaardigd belang van de verwerkingsverantwoordelijke. U heeft telkens de mogelijkheid om u uit te schrijven op onze nieuwsbrief. Uitschrijven brengt niet automatisch met zich mee dat uw gegevens worden verwijderd uit onze CRM Database.

Wat doen we met uw gegevens

Uw persoonsgegevens worden verwerkt in Biopack & Logistics BVBA, Konijnenboslaan 21, 8470 Gistel gevestigd in België. Hosting en opslag van uw gegevens vindt plaats in Gistel & Gent. Geen derde partij leveranciers hebben toegang tot uw gegevens, tenzij dat specifiek vereist is bij wet.

Hoe lang beweren we uw gegevens

Wij bewaren uw documenten gedurende 7 jaar volgens ons beleid voor het bewaren van gegevens. Na deze periode kunnen uw persoonsgegevens onomkeerbaar worden vernietigd. Alle persoonsgegevens door ons bewaard voor marketing- en service-updateberichtgeving zullen door ons worden bewaard totdat u ons op de hoogte stelt dat u niet langer deze informatie wilt ontvangen.

Minimale gegevensverwerking

De persoonsgegevens die wij verzamelen dienen enkel voor onze doeleinden. We beperken onze verzameling van uw persoonlijke gegevens tot een minimum hoeveelheid dewelke nodig is voor onze bedrijfsvoering.

Automatische verwerking & profiling

Biopack & Logistics doet niet aan profiling, tevens gebeurt er geen volledige automatische verwerking van uw persoonsgebonden gegevens die een profiel schetsen van de betrokkene.

Wat zijn uw rechten ?

Uw rechten als betrokkene zijn:

  • Recht op inzage
  • Recht op wijziging van gegevens
  • Recht op wissen van gegevens
  • Recht op dataoverdracht
  • Recht van bezwaar
  • Recht op beperking van de verwerking

In het geval dat u een klacht heeft over hoe wij uw persoonsgegevens hebben behandeld, neem dan contact op met de DPO (Data Protection Officer) via dpo@biopack.be of schriftelijk naar Konijenboslaan 21, 8470 Gistel. Onze DPO zal uw klacht bekijken en samenwerken met u om de zaak op te lossen.

Indien u nog steeds vindt dat uw persoonsgegevens niet juist zijn behandeld volgens de wet, mag u contact opnemen met de Privacy Commissie – Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, T: 0032 2 274 48 00 of commission@privacycommission.be en een klacht bij hen indienen.

UW WINKELWAGEN
uw Winkelwagen

ALGEMENE INFORMATIE
Contacteer ons
Bezoek ons inspiratiecentrum
Leveringsvoorwaarden
Betalingswijze
Uw geschenk
Aanvraag kartonnen dozen op maat
Jobs
Algemene Verkoopsvoorwaarden
Privacy Policy
Werkwijze van de WebWinkel
Untitled Document
BEDRUKTE KLEEFBAND
Bedrukte kleefband Klik hier om snel zelf uw prijs te berekenen...

BEDRUKTE PAPIEREN ZAKKEN
Bedrukte gepersonaliseerde papieren zakken Papieren draagtassen met uw bedrukking.
Klik snel hier...


BEDRUKTE ETIKETTEN
Bedrukte etiketten Klik hier om de etiketprijzen te raadplegen...

WEB PROMOTIES

 
Druk deze pagina af Check out Verstuur ons een e-mail Ga naar de startpagina